Yhteystiedot
Reijo Rautiainen


sosionomiTaY
psykoterapeutti(ET)
psykodraamakouluttaja TEP
tarinateatteriohjaaja
työnohjaajaSTOry
saattohoitokouluttaja
reijo.rautiainen at elisanet.fi
050 5757240

Reijo on työskennellyt psykodraamaan kanssa yli 30 vuotta. Hän ohjaa psykodraamaterapiaryhmiä ja tarinateatteria. Reijo ohjaa ja näyttelee Tarinateatteri Foxtrotissa ja Playbacktheatre BigMenissä. Sen lisäksi hän kouluttaa tarinateatteri menetelmää.

Reijo tekee sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta. Hän on Suomen työnohjaajat ry:n jäsen. Reijo on psykoanalyyttisesti orientoitunut yksilöpsykoterapeutti. Reijolla on Kelan pätevyys sekä yksilöpsykoterapiaan että psykodraamaterapiaan. Ryhmä- ja yksilövastaanotto on osoitteessa RoolinvaihtoRR Tinatie 5 00440 Helsinki .

Reijo on saattohoitokouluttaja erityisalueena työntekijöiden jaksaminen ja tarinateatteriesitysten ohjaaminen potilaille, omaisille, vapaaehtoisille ja työntekijöille.

Mari Rautiainen


psykologi
psykodraamakouluttaja TEP
perheterapeutti
psykoterapeutti(ET)
työnohjaajaSTOry
050 4316002

Mari kouluttaa psykodraamaa menetelmänä ja tekee tutkimusta psykodraaman vaikuttavuudesta Jyväskylän yliopiston Psykologian laitokselle.

Mari tekee sekä yksilö että ryhmätyönohjausta. Hän on Suomen työnohjaajat ry:n jäsen. Mari on perheterapeutti ja erikoistunut varhaiseen vuorovaikutukseen. Lisäksi Mari toimii konsultoivana psykologina yksilöasiakkaille ja tekee supportiivista yksilöterapiaa. Tällä hetkellä Mari ei ota uusia asiakkaita.